Αγοράστε Mysimba online χωρίς ιατρική συνταγή

Mysimba

Τι είναι τα δισκία Mysimba;

Τα δισκία Mysimba είναι μια θεραπεία απώλειας βάρους που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος μειώνοντας την όρεξη και τους πόθους σας. Σε συνδυασμό με μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων και ένα πρόγραμμα τακτικής άσκησης, αυτά τα δισκία μπορούν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε το πρότυπο απώλειας βάρους σας, κάνοντάς σας λιγότερο πεινασμένους. Εάν είστε ενήλικας με ΔΜΣ 30 ή περισσότερο, η αγορά του Mysimba online στην Ελλάδα θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή θεραπείας για να σας βοηθήσει στο ταξίδι σας για την απώλεια βάρους.

*Το Mysimba θα είναι σύντομα διαθέσιμο από το συνεργαζόμενο φαρμακείο μας. Εν τω μεταξύ, υπάρχει ένα εξίσου αποτελεσματικό υποκατάστατο. Για να επωφεληθείτε πλήρως από το συμπλήρωμα διατροφής, συνιστάται η χρήση του για τουλάχιστον 3 μήνες.

Ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία για τα δισκία Mysimba;

Ο γιατρός σας θα αποφασίσει ποια δόση του Mysimba θα πρέπει να πάρετε και θα πρέπει πάντα να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες του. Ωστόσο, ο γιατρός σας θα σας συστήσει συνήθως να λαμβάνετε τα δισκία στις ακόλουθες δόσεις, αυξάνοντας σταδιακά τη δόση εβδομάδα με εβδομάδα μέχρι την εβδομάδα 4:

 • Εβδομάδα 1: Ένα δισκίο την ημέρα, λαμβανόμενο το πρωί.
 • Εβδομάδα 2: Δύο δισκία την ημέρα, ένα το πρωί και ένα το βράδυ.
 • Εβδομάδα 3: Τρία δισκία την ημέρα, δύο το πρωί και ένα το βράδυ.
 • Εβδομάδα 4 και μετά: Τέσσερα δισκία την ημέρα, δύο το πρωί και δύο το βράδυ. Αυτή είναι η μέγιστη δόση που πρέπει να πάρετε

Θα πρέπει να παίρνετε τα δισκία σας μαζί με το φαγητό και να τα καταπίνετε ολόκληρα. Μετά από 16 εβδομάδες, ο γιατρός σας θα αξιολογήσει εάν θα πρέπει να συνεχίσετε να αγοράζετε το Mysimba χωρίς ιατρική συνταγή στην Ελλάδα . Εάν δεν έχετε χάσει τουλάχιστον το 5% του σωματικού σας βάρους μετά από αυτή την περίοδο, η θεραπεία σας συχνά διακόπτεται.

Είναι αυτά τα δισκία απώλειας βάρους κατάλληλα για μένα;

Τα δισκία Mysimba πρέπει να λαμβάνονται μόνο από ενήλικες άνω των 18 ετών με δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) 30 και άνω, που τους κατατάσσει στην κατηγορία των παχύσαρκων. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να λάβετε αυτή τη θεραπεία εάν ο ΔΜΣ σας είναι μεταξύ 27 και 30 και έχετε επίσης παθήσεις που σχετίζονται με το βάρος, όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτη τύπου 2 ή υψηλά επίπεδα λίπους στο αίμα.

Ο ΔΜΣ υπολογίζεται από το βάρος και το ύψος σας. Είναι ένας καλός δείκτης για το αν έχετε υγιές βάρος ή όχι. Εάν δεν είστε σίγουροι για τον ΔΜΣ σας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή ΔΜΣ του NHS, ο οποίος θα τον υπολογίσει για εσάς και θα σας δώσει μια ένδειξη για το αν μπορείτε ή όχι να αγοράσετε το Mysimba online στην Ελλάδα για να χάσετε βάρος.

Πώς η υδροχλωρική ναλτρεξόνη και η υδροχλωρική βουπροπιόνη στο Mysimba με βοηθούν να χάσω βάρος;

Κάθε δισκίο Mysimba περιέχει δύο δραστικά συστατικά, υδροχλωρική ναλτρεξόνη 8 mg και υδροχλωρική βουπροπιόνη 90 mg. Αυτά τα συστατικά δρουν μαζί σε διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου σας για να βοηθήσουν στη μείωση της όρεξής σας και στη μείωση των επιθυμιών. Καταστέλλοντας την όρεξή σας, αυτά τα δισκία σας βοηθούν να τρώτε λιγότερο και να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες, γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Σε συνδυασμό με μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων και τακτική άσκηση, η θεραπεία αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε την αντίληψή σας για το φαγητό και να αναπτύξετε καλές συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να χάσετε και να διατηρήσετε το βάρος σας.

Mysimba

Μπορώ να πάρω αυτά τα δισκία απώλειας βάρους εάν παίρνω άλλα φάρμακα;

Εάν λαμβάνετε άλλα φάρμακα, θα πρέπει να ενημερώσετε τον γιατρό σας στο πρώτο σας ραντεβού. Ορισμένα φάρμακα δεν πρέπει να λαμβάνονται μαζί και ο γιατρός σας θα χρειαστεί αυτές τις πληροφορίες για να τον βοηθήσει να αποφασίσει εάν το Mysimba είναι κατάλληλο για εσάς. Δεν πρέπει να πάρετε αυτά τα δισκία εάν παίρνετε ήδη :

Αναστολείς της μονοαμινοξειδάσης (ΜΑΟΙ), οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την κατάθλιψη ή τη νόσο του Πάρκινσον, για παράδειγμα φαινελζίνη, σελεγκιλίνη, ρασαγιλίνη. Δεν θα μπορείτε να αγοράσετε το Mysimba χωρίς ιατρική συνταγή στην Ελλάδα εάν έχετε λάβει έναν ΜΑΟΙ εντός των τελευταίων 14 ημερών.

Οπιούχα ή φάρμακα που περιέχουν οπιούχα, για παράδειγμα κωδεΐνη, δεξτρομεθορφάνη, μεθαδόνη, μορφίνη, παρηγορική. Θα πρέπει να είστε εκτός οπιούχων για τουλάχιστον 7-10 ημέρες πριν μπορέσετε να αγοράσετε το Mysimba online στην Ελλάδα.

Ο γιατρός σας θα πρέπει επίσης να γνωρίζει εάν παίρνετε ήδη :

 • Φάρμακα που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο επιληπτικών κρίσεων όταν λαμβάνετε ναλτρεξόνη ή βουπροπιόνη, όπως φάρμακα για κατάθλιψη ή προβλήματα ψυχικής υγείας, στεροειδή, φάρμακα για την πρόληψη της ελονοσίας, αντιβιοτικά κινολόνης, τραμαδόλη, θεοφυλλίνη, αντιισταμινικά που σας προκαλούν υπνηλία (π.χ. χλωροφαιναμίνη), ινσουλίνη ή άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του σακχάρου στο αίμα σας, φάρμακα που σας βοηθούν να κοιμηθείτε ή φάρμακα που μπορεί να σας προκαλέσουν υπερβολικό βάρος,ινσουλίνη ή άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του σακχάρου στο αίμα σας, φάρμακα που σας βοηθούν να κοιμηθείτε
 • Φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της κατάθλιψης ή άλλων προβλημάτων ψυχικής υγείας, για παράδειγμα δεσπραμίνη, βενλαφαξίνη, ιμιπραμίνη, παροξετίνη, σιταλοπράμη, ρισπεριδόνη, αλοπεριδόλη, θειοριδαζίνη.
 • Φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την υψηλή αρτηριακή πίεση, π.χ. β-αποκλειστές όπως η μετοπρολόλη, αντιυπερτασικά φάρμακα όπως η κλονιδίνη.
 • Φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τον ακανόνιστο καρδιακό παλμό, π.χ. προπαφαινόνη, φλεκαϊνίδη.
 • Φάρμακα που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία του καρκίνου, π.χ. κυκλοφωσφαμίδη, ιφοσφαμίδη, ταμοξιφαίνη.
 • Φάρμακα για τη νόσο του Πάρκινσον, π.χ. λεβοντόπα, αμανταδίνη, ορφαιναδρίνη.
 • Τικλοπιδίνη ή κλοπιδογρέλη, τα οποία χρησιμοποιούνται για καρδιακές παθήσεις ή εγκεφαλικά επεισόδια.
 • Φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τον HIV ή το AIDS, π.χ. efavirenz, ritonavir.
 • Φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την επιληψία, π.χ. βαλπροϊκό, καρβαμαζεπίνη, φαινυτοΐνη, φαινοβαρβιτάλη.

Μπορώ να λάβω αυτή τη θεραπεία εάν είμαι έγκυος ή θηλάζω;

Εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε δεν πρέπει να αγοράσετε το Mysimba online στην Ελλάδα. Εάν ανησυχείτε για την αύξηση του σωματικού βάρους ή τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η παχυσαρκία στην εγκυμοσύνη σας, ζητήστε τη συμβουλή του γιατρού, του φαρμακοποιού ή της ομάδας υγειονομικής περίθαλψης. Θα χαρούν να σας προτείνουν ασφαλείς επιλογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε ή να διαχειριστείτε το βάρος σας χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο το μωρό σας. Για παράδειγμα, μπορούν να σας προτείνουν ένα πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης που θα είναι ασφαλές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας και θα βοηθήσει το μωρό σας να λαμβάνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται από εσάς.

Μπορώ να πίνω αλκοόλ ενώ παίρνω το Mysimba;

Ο γιατρός σας θα σας συμβουλεύσει συνήθως να μην πίνετε αλκοόλ κατά τη λήψη του Mysimba. Το αλκοόλ μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης επιληπτικών κρίσεων, σπασμών ή ψυχικών διαταραχών ενώ χρησιμοποιείτε αυτή τη θεραπεία. Αυτά τα δισκία μπορεί επίσης να μειώσουν την ανοχή σας στο αλκοόλ, γεγονός που θα μπορούσε να σας κάνει πιο ευάλωτους στις επιπτώσεις της κατανάλωσης αλκοόλ. Ωστόσο, αν πίνετε πολύ αυτή τη στιγμή, δεν πρέπει να σταματήσετε να πίνετε ξαφνικά, καθώς αυτό μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης επιληπτικών κρίσεων. Μειώστε σταδιακά την κατανάλωση αλκοόλ και ζητήστε βοήθεια από τον παθολόγο σας, αν τη χρειάζεστε.

Mysimba

Θα μπορώ να οδηγώ ενώ παίρνω αυτά τα δισκία απώλειας βάρους;

Μπορεί να αισθανθείτε ζάλη ή υπνηλία μετά τη λήψη των δισκίων Mysimba, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τη συγκέντρωσή σας και την ικανότητά σας να οδηγείτε. Εάν εμφανίσετε αυτά ή άλλα συμπτώματα που μπορεί να σας εμποδίσουν να συγκεντρωθείτε ή να ανταποκριθείτε σωστά, δεν πρέπει να επιχειρήσετε να οδηγήσετε ή να χρησιμοποιήσετε εργαλεία ή μηχανήματα μέχρι να εξασθενήσουν οι επιπτώσεις και να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να το κάνετε. Εάν αυτή η θεραπεία προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις, λιποθυμία ή μυϊκή αδυναμία, δεν θα πρέπει να επιχειρήσετε να οδηγήσετε και θα πρέπει να ενημερώσετε αμέσως το γιατρό σας.

Πότε δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αυτό το προϊόν;

Τα δισκία Mysimba δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε παιδιά κάτω των 18 ετών. Εάν είστε άνω των 65 ετών, θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, καθώς μπορεί να μην είναι κατάλληλο για εσάς. Αυτά τα δισκία δεν συνιστώνται για άτομα άνω των 75 ετών. Μην πάρετε αυτό το προϊόν εάν είστε αλλεργικοί στη ναλτρεξόνη, τη βουπροπιόνη ή σε οποιοδήποτε άλλο από τα συστατικά που αναφέρονται. Δεν πρέπει να πάρετε αυτά τα δισκία εάν:

 • Έχετε ασυνήθιστα υψηλή αρτηριακή πίεση που δεν ελέγχεται με φαρμακευτική αγωγή.
 • Έχετε μια ασθένεια που προκαλεί επιληπτικές κρίσεις ή σπασμούς ή έχετε ιστορικό επιληπτικών κρίσεων.
 • Έχετε όγκο στον εγκέφαλο
 • Πίνετε πολύ αλκοόλ και έχετε πρόσφατα σταματήσει την κατανάλωση αλκοόλ ή σκέφτεστε να τη σταματήσετε ενώ παίρνετε το Mysimba.
 • Έχετε πρόσφατα σταματήσει να παίρνετε ηρεμιστικά ή φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του άγχους ή σκέφτεστε να σταματήσετε ενώ παίρνετε το Mysimba. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν παίρνετε βενζοδιαζεπίνες.
 • Έχετε ή είχατε διπολική διαταραχή ή ακραίες διακυμάνσεις της διάθεσης.
 • Χρησιμοποιείτε άλλα φάρμακα που περιέχουν ναλτρεξόνη ή βουπροπιόνη.
 • Έχετε ή είχατε διατροφική διαταραχή, για παράδειγμα νευρική ανορεξία ή βουλιμία.
 • Είστε επί του παρόντος εξαρτημένοι από χρόνια οπιούχα ή ανταγωνιστές οπιούχων, όπως η μεθαδόνη, ή βρίσκεστε σε οξεία στέρηση, γνωστή και ως cold turkey.
 • Παίρνετε φάρμακα για την κατάθλιψη ή τη νόσο του Πάρκινσον, τα οποία ονομάζονται ΜΑΟΙ, ή τα έχετε πάρει τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
 • έχετε σοβαρή ηπατική νόσο
 • έχετε νεφρική νόσο τελικού σταδίου.

Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας πριν πάρετε αυτό το προϊόν εάν:

 • Νιώθετε κατάθλιψη, σκέφτεστε να αυτοκτονήσετε, έχετε ιστορικό απόπειρας αυτοκτονίας ή έχετε άλλα προβλήματα ψυχικής υγείας.
 • έχετε υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση ή τραύμα
 • πίνετε τακτικά αλκοόλ
 • χρησιμοποιείτε τακτικά υπνωτικά χάπια
 • είστε εθισμένοι στην κοκαΐνη ή σε άλλα διεγερτικά
 • είστε διαβητικός και χρησιμοποιείτε ινσουλίνη ή άλλα φάρμακα που μπορούν να μειώσουν το σάκχαρο στο αίμα σας
 • Λαμβάνετε φάρμακα που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο επιληπτικών κρίσεων.
 • έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση
 • έχετε μη ελεγχόμενη στεφανιαία νόσο με συμπτώματα όπως πόνο στο στήθος ή πρόσφατη καρδιακή προσβολή
 • Έχετε ή είχατε μια πάθηση που επηρεάζει τη ροή του αίματος στον εγκέφαλό σας.
 • έχετε ηπατικά προβλήματα
 • έχετε νεφρικά προβλήματα
 • Έχετε ιστορικό μανίας που οδηγεί σε ασυνήθιστη συμπεριφορά και αισθήματα ευφορίας ή ενθουσιασμού.
 • Έχετε δυσανεξία σε ορισμένα σάκχαρα, καθώς αυτά τα δισκία περιέχουν λακτόζη.

Το Mysimba έχει παρενέργειες;

Όπως όλα τα φάρμακα, έτσι και τα δισκία Mysimba μπορεί να έχουν παρενέργειες, οι οποίες όμως δεν παρουσιάζονται. Εάν εμφανίσετε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, θα πρέπει να αναζητήσετε αμέσως ιατρική βοήθεια ή να μεταβείτε στα επείγοντα περιστατικά, εάν είναι απαραίτητο:

Mysimba

 • Σκέψεις αυτοκτονίας, κατάθλιψη, αυτοτραυματισμός, άλλες ανησυχητικές σκέψεις.
 • Επιληπτικές κρίσεις ή σπασμοί, απώλεια συνείδησης.
 • Συμπτώματα πολύμορφου ερυθήματος και συνδρόμου Stevens Johnson, π.χ. κόκκινες και φαγούρες στα άκρα, σοβαρές φουσκάλες, αιμορραγία από τα χείλη, τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και τα γεννητικά όργανα.
 • Συμπτώματα ραβδομυόλυσης, π.χ. σοβαρές μυϊκές κράμπες, μυϊκός πόνος, μυϊκή αδυναμία.
 • Συμπτώματα σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης, π.χ. δυσκολία στην αναπνοή ή στην κατάποση, πόνος στις αρθρώσεις ή στους μύες, εξάνθημα, κνησμός, κνίδωση, ζάλη, πυρετός, πρήξιμο του προσώπου, του στόματος, της γλώσσας ή του λαιμού.

Άλλες συχνές παρενέργειες που μπορεί να εμφανίσετε περιλαμβάνουν:

 • Αισθάνεστε ή είστε άρρωστοι
 • Δυσκοιλιότητα
 • Πονοκέφαλοι
 • Άγχος
 • Ζάλη, περιστροφή, ζάλη
 • Αίσθηση τρόμου, τρόμος
 • Δυσκολία στον ύπνο, αϋπνία
 • Αλλαγή της γεύσης του φαγητού, ξηροστομία
 • Δυσκολία συγκέντρωσης
 • Αίσθημα κόπωσης και υπνηλίας, υπνηλία, έλλειψη ενέργειας, λήθαργος, κόπωση
 • Κουδούνισμα στα αυτιά, εμβοές
 • Γρήγορος ή ακανόνιστος καρδιακός παλμός
 • Θερμές αναλαμπές
 • Αυξημένη αρτηριακή πίεση, η οποία μπορεί να είναι σοβαρή
 • Πόνος στην κοιλιά ή στην άνω κοιλιακή χώρα
 • Υπερβολική εφίδρωση
 • Εξάνθημα, κνησμός, κνησμός
 • Απώλεια μαλλιών, αλωπεκία
 • Ευερεθιστότητα
 • Αίσθημα νευρικότητας

Για έναν πλήρη κατάλογο των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών που μπορεί να εμφανίσετε κατά τη λήψη αυτού του φαρμάκου, ανατρέξτε στο φύλλο οδηγιών χρήσης που περιλαμβάνεται στο προϊόν σας. Εάν εμφανίσετε αυτές ή οποιεσδήποτε άλλες παρενέργειες κατά τη λήψη αυτού του προϊόντος, μιλήστε με το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αναφοράς των παρενεργειών των φαρμάκων, ανατρέξτε στο Πρόγραμμα Κίτρινης Κάρτας της MHRA.

Χρειάζομαι ιατρική συνταγή για το Mysimba;

Χρειάζεται ιατρική συνταγή για το Mysimba στην Ελλάδα. Οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να χορηγήσουν συνταγές, εάν πιστεύουν ότι αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη για εσάς και την ασθένειά σας. Όταν κάνετε κλικ στο “Δείτε την τιμή της Mysimba φτηνά Στην κορυφή αυτής της σελίδας θα δείτε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο που έχει καταρτιστεί από την ομάδα υγειονομικής περίθαλψης, με σκοπό να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τις ιατρικές σας ανάγκες.

Ακριβώς όπως σε μια προσωπική διαβούλευση με τον γιατρό σας, οι γιατροί μας θα αξιολογήσουν τις απαντήσεις σας στις ερωτήσεις τους και θα σας συνταγογραφήσουν τη θεραπεία που θεωρούν ότι είναι η καλύτερη για εσάς. Στη συνέχεια, μπορείτε να πληρώσετε για το φάρμακό σας και εμείς θα σας το στείλουμε γρήγορα και διακριτικά συσκευασμένο.

Πώς να αποθηκεύσετε αυτό το προϊόν

Φυλάσσετε αυτό το προϊόν σε δροσερό, ξηρό μέρος, σε θερμοκρασία κάτω των 30 βαθμών C. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν εάν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην αρχική συσκευασία. Φυλάσσεται μακριά από τα μάτια και την πρόσβαση των παιδιών.