Αγοράστε Vitaros online: γρήγορη παράδοση

Vitaros

Η κρέμα Vitaros είναι μια θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία που χορηγείται απευθείας στον ουρηθρικό πόρο (το άνοιγμα στο άκρο του πέους). Το Vitaros αρχίζει να λειτουργεί μεταξύ 5 και 30 λεπτών μετά την εφαρμογή και μπορεί να επιτρέψει τη στύση να διαρκέσει έως και 1 ή 2 ώρες μετά τη χορήγηση.

Η κρέμα εφαρμόζεται απευθείας στην ουρήθρα στο άκρο του πέους. Μόλις απορροφηθεί, αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος, διευκολύνοντας έτσι τη στύση.

Άλλοι παράγοντες μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε στύση:

 • Κοιμηθείτε καλά.
 • Εξασκηθείτε στα προκαταρκτικά με τον σύντροφό σας πριν από το σεξ.
 • Ασκήσεις πυελικού εδάφους – συσπάστε τους μύες που συνήθως χρησιμοποιείτε για να σταματήσετε την ούρηση στη μέση της ροής.
 • Δοκιμάστε σεξουαλικές στάσεις που προάγουν τη ροή του αίματος στο πέος, αντί να την περιορίζουν.
 • Αποφύγετε αγχωτικές καταστάσεις πριν από το σεξ. Εάν έχετε τακτικά άγχος, μιλήστε με το γιατρό σας.
 • Αποφύγετε το αλκοόλ & το αλκοόλ μπορεί να δυσκολέψει τη στύση.

Μπορείτε να αγοράσετε την κρέμα Vitaros online στην Ελλάδα από τα συνεργαζόμενα φαρμακεία μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιό μας και ένας από τους εξειδικευμένους γιατρούς θα καθορίσει αν είστε κατάλληλος για τη θεραπεία. Εάν η θεραπεία κριθεί κατάλληλη, θα εκδοθεί συνταγή για να εκτελεστεί από το φαρμακείο.

Τι είναι η στυτική δυσλειτουργία;

Είναι απολύτως φυσιολογικό να εμφανίζετε στυτική δυσλειτουργία από καιρό σε καιρό, είτε λόγω διαλείποντος στρες είτε λόγω κόπωσης. Αλλά για μερικούς άνδρες, η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι συχνή και οδυνηρή.

Από ιατρικής άποψης, η στυτική δυσλειτουργία που απαιτεί θεραπεία εμφανίζεται όταν ένας άνδρας αντιμετωπίζει επίμονη δυσκολία στη διατήρηση ή την επίτευξη στύσης επαρκούς για σεξουαλική επαφή. Η κατάσταση αυτή μπορεί να προκληθεί από ψυχολογικές ή σωματικές καταστάσεις, καθώς και από φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία άλλων παθήσεων.

Vitaros

Η βιολογική διαδικασία επίτευξης της στύσης περιλαμβάνει μια πολύπλοκη διαδρομή. Η στύση μπορεί να προκληθεί από νευρικά σήματα από τα γεννητικά όργανα κατά τη διάρκεια της σωματικής επαφής (σεξουαλική διέγερση) ή από νευρικά σήματα στον εγκέφαλο από συναρπαστικές εικόνες.

Αυτά τα νευρικά σήματα προκαλούν τη χαλάρωση των σπογγωδών ιστών του πέους, που ονομάζονται corpora cavernosa, και των γύρω αιμοφόρων αγγείων. Το αίμα τρέχει από άλλα μέρη του σώματος προς το πέος. Ο σπηλαιώδης πόρος γεμίζει με αίμα και διαστέλλεται. Οι φλέβες, οι οποίες μεταφέρουν το αίμα πίσω στην καρδιά, συστέλλονται για να εμποδίσουν προσωρινά τη ροή του αίματος από το πέος. Ως αποτέλεσμα, το πέος γίνεται στυλό.

Ορισμένες παθήσεις, όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, κατάθλιψη ή φυσική βλάβη ή παραμόρφωση του πέους, μπορεί να εμποδίσουν τη στύση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να αποτελεί ένδειξη μιας υποκείμενης πάθησης, όπως καρδιακές παθήσεις, χαμηλή αρτηριακή πίεση, χαμηλή τεστοστερόνη ή ψυχολογικά προβλήματα, όπως άγχος, στρες ή κατάθλιψη.

Είναι σημαντικό να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το γιατρό σας εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας. Αυτός ή αυτή θα είναι σε θέση να συζητήσει μαζί σας τις κατάλληλες θεραπευτικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της κρέμας Vitaros.

Εάν ο γιατρός σας το κρίνει σκόπιμο, μπορείτε να αγοράσετε την κρέμα Vitaros online στην Ελλάδα χωρίς ιατρική συνταγή, μετά από μια σύντομη ηλεκτρονική ιατρική διαβούλευση.

Πώς λειτουργεί η κρέμα Vitaros;

Το δραστικό συστατικό της κρέμας Vitaros είναι μια προσταγλανδίνη που ονομάζεται alprostadil.

Οι προσταγλανδίνες διαδραματίζουν διάφορους ρόλους στο ανθρώπινο σώμα, μεταξύ άλλων ως απάντηση σε τραυματισμό ή μόλυνση, και απελευθερώνονται από διάφορους ιστούς και όργανα. Όταν απελευθερώνεται, αυτή η χημική ουσία προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή όπου βρίσκονται οι προσταγλανδίνες.

Οι αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες της προσταγλανδίνης είναι το κλειδί για τη χρήση της στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Όταν εφαρμόζονται στην ουρήθρα στο άκρο του πέους, οι προσταγλανδίνες προκαλούν τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων του πέους, αυξάνοντας τη ροή του αίματος προς τα σπηλαιώδη σώματα του πέους και προκαλώντας στύση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Vitaros;

Είναι σημαντικό να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Vitaros πριν την αγοράσετε online στην Ελλάδα. Οδηγίες σχετικά με τη χρήση του, συμπεριλαμβανομένων χρήσιμων διαγραμμάτων, θα βρείτε στο φυλλάδιο οδηγιών χρήσης που παρέχεται μαζί με τη θεραπεία σας.

Vitaros

 • Η κρέμα Vitaros εφαρμόζεται απευθείας στην ουρήθρα του πέους με τη χρήση ενός εφαρμοστή που ονομάζεται δοχείο AccuDose.
 • Χρησιμοποιείτε πάντα την κρέμα Vitaros όπως σας έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας. Μην αλλάζετε τη δοσολογία χωρίς να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας.
 • Πλένετε πάντα τα χέρια σας πριν και μετά τη χρήση της κρέμας.
 • Βεβαιωθείτε ότι η ουροδόχος κύστη σας είναι άδεια πριν από την εφαρμογή της κρέμας. Η ούρηση αμέσως μετά την εφαρμογή μπορεί να προκαλέσει την αποβολή της κρέμας πριν προλάβει να απορροφηθεί.
 • Αφαιρέστε το δοχείο AccuDose από τη σακούλα σχίζοντας τη σφραγίδα της σακούλας. Πρέπει να κρατήσετε τη σακούλα για να απορρίψετε το χρησιμοποιημένο δοχείο AccuDose.
 • Κυλήστε το δοχείο AccuDose ανάμεσα στα χέρια σας για να φέρετε τη θεραπεία σε θερμοκρασία δωματίου.
 • Γυρίστε το έμβολο μερικές φορές για να βεβαιωθείτε ότι κινείται ομαλά στον κύλινδρο και αφαιρέστε το καπάκι από το δοχείο AccuDose.
 • Ενώ κρατάτε το πέος σε όρθια θέση, πιέστε απαλά την άκρη του πέους για να διευρύνετε το άνοιγμα στην άκρη. Σημείωση:
 • Εάν δεν έχετε περιτομή, θα πρέπει να ανασύρετε την ακροποσθία και να την κρατήσετε στη θέση της πριν διευρύνετε το άνοιγμα της ουρήθρας.
 • Κρατήστε το δοχείο AccuDose κάθετα πάνω από το άνοιγμα της ουρήθρας, αλλά μην το εισάγετε στο πέος. Πιέστε το έμβολο αργά αλλά σταθερά για να σπρώξετε την κρέμα έξω από το δοχείο και μέσα στην ουρήθρα. Είναι σημαντικό η κρέμα να εισέρχεται στο άνοιγμα της ουρήθρας για να είναι αποτελεσματική.
 • Συνεχίστε να κρατάτε το πέος σας σε όρθια θέση για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Τυχόν κρέμα στην κορυφή του ανοίγματος της ουρήθρας θα πρέπει να σπρώχνετε απαλά με το δάχτυλό σας. Μην χρησιμοποιείτε άλλο δοχείο AccuDose για να αντισταθμίσετε τυχόν κρέμα που δεν έχει εισέλθει στην ουρήθρα.
 • Επανατοποθετήστε το καπάκι στο δοχείο AccuDose και πετάξτε το μέσα στην ανοιχτή θήκη από αλουμινόχαρτο.
 • Πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό μετά την εφαρμογή της κρέμας.

Εάν η σύντροφός σας είναι έγκυος, ενδέχεται να είναι έγκυος ή θηλάζει, βεβαιωθείτε ότι φοράτε προφυλακτικό. Η αλπροσταδίλη στην κρέμα Vitaros μπορεί να επηρεάσει το αναπτυσσόμενο μωρό ή να περάσει στο μητρικό γάλα.

Τι πρέπει να κάνω εάν ξεχάσω να χρησιμοποιήσω την κρέμα Vitaros όταν πρέπει;

Η κρέμα Vitaros χρησιμοποιείται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εάν ξεχάσετε να τη χρησιμοποιήσετε, εφαρμόστε την κρέμα μόλις το θυμηθείτε.

Μην χρησιμοποιείτε περισσότερη κρέμα Vitaros για να αναπληρώσετε μια παραλειφθείσα δόση.

Τι πρέπει να κάνω εάν κατά λάθος χρησιμοποιήσω περισσότερη κρέμα Vitaros από όση πρέπει;

Η χρήση περισσότερης κρέμας Vitaros από τη συνιστώμενη μπορεί να προκαλέσει πτώση της αρτηριακής πίεσης, λιποθυμία, ζάλη, επίμονο πόνο στο πέος ή πριαπισμό &#8211- μια επίμονη, επώδυνη στύση που διαρκεί περισσότερο από 4 ώρες.

Εάν πάσχετε από πριαπισμό (επίμονη και επώδυνη στύση που διαρκεί περισσότερο από 4 ώρες), αναζητήστε αμέσως ιατρική βοήθεια. Πηγαίνετε απευθείας στο πλησιέστερο τμήμα ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τη συσκευασία και το υπόλοιπο φάρμακο, ώστε οι γιατροί να γνωρίζουν ακριβώς τι έχετε πάρει.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Vitaros

Μπορώ να πίνω αλκοόλ ενώ χρησιμοποιώ την κρέμα Vitaros;

Αν και το αλκοόλ είναι απίθανο να αλληλεπιδράσει άμεσα με την κρέμα Vitaros, μπορεί να μειώσει την ποιότητα της στύσης σας. Επομένως, θα πρέπει να αποφεύγετε ή να περιορίζετε την κατανάλωση αλκοόλ.

Θα επηρεάσει το Vitaros Cream την ικανότητά μου να οδηγώ ή να χειρίζομαι μηχανήματα;

Η κρέμα Vitaros μπορεί να προκαλέσει ζάλη ή λιποθυμία. Μην οδηγείτε ή χειρίζεστε μηχανήματα για 1 έως 2 ώρες μετά τη λήψη της κρέμας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την κρέμα Vitaros με άλλες θεραπείες στυτικής δυσλειτουργίας όπως το Viagra;

Δεν πρέπει να αγοράζετε την κρέμα Vitaros χωρίς ιατρική συνταγή στην Ελλάδα μαζί με άλλες θεραπείες στυτικής δυσλειτουργίας. Εάν χρησιμοποιείτε άλλη θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία, μιλήστε με το γιατρό σας πριν μεταβείτε σε άλλη θεραπεία.

Θα έχει επίδραση η κρέμα Vitaros στον σύντροφό μου;

Η κρέμα Vitaros μπορεί να προκαλέσει ήπιο κάψιμο, κνησμό ή κολπίτιδα. Για να αποφύγετε αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες, θα πρέπει να φοράτε προφυλακτικό για να αποτρέψετε τον σύντροφό σας να έρθει σε επαφή με την κρέμα.

Η κρέμα Vitaros επηρεάζει τα προφυλακτικά;

Το Vitaros δεν επηρεάζει τα προφυλακτικά.

Συνιστάται η χρήση προφυλακτικού κατά τη διάρκεια του κολπικού, στοματικού και πρωκτικού σεξ για να αποτρέψετε τον σύντροφό σας από το να έρθει σε επαφή με την κρέμα Vitaros.

Μπορώ να αγοράσω την κρέμα Vitaros από τον πάγκο στην Ελλάδα;

Όχι, η κρέμα Vitaros δεν διατίθεται από τον πάγκο. Μπορείτε να προμηθευτείτε την κρέμα Vitaros μόνο με ιατρική συνταγή.