Αγοράστε το Xenical online. Χωρίς συνταγή

Xenical

Τι είναι οι κάψουλες Xenical orlistat;

Οι κάψουλες Xenical είναι μια θεραπεία απώλειας βάρους που περιέχει 120mg του δραστικού συστατικού ορλιστάτη σε κάθε κάψουλα. Λειτουργούν μειώνοντας την ποσότητα λίπους που απορροφά το σώμα σας από τη διατροφή σας, συμπληρώνοντας μια δίαιτα χαμηλών λιπαρών για να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος. Είναι ιδανικό για άτομα με ΔΜΣ 30 και άνω που χρειάζονται λίγη βοήθεια για να πετύχουν τους στόχους τους για απώλεια βάρους μαζί με αλλαγές στον υγιεινό τρόπο ζωής.

Ποια είναι η συνήθης δόση του Xenical 120mg;

Η συνήθης δόση του Xenical 120mg είναι μία κάψουλα τρεις φορές την ημέρα με κάθε κύριο γεύμα. Ωστόσο, θα πρέπει πάντα να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες του γιατρού σας, οπότε αν δεν είστε σίγουροι, ζητήστε τη συμβουλή του γιατρού σας. Θα πρέπει να καταπίνετε κάθε κάψουλα με μια γουλιά νερό.

*Το Xenical θα είναι σύντομα διαθέσιμο από το συνεργαζόμενο φαρμακείο μας. Εν τω μεταξύ, υπάρχει ένα εξίσου αποτελεσματικό υποκατάστατο. Για να επωφεληθείτε πλήρως από το συμπλήρωμα διατροφής, συνιστάται η χρήση του για τουλάχιστον 3 μήνες.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δράσει αυτή η θεραπεία;

Το Xenical αρχίζει να λειτουργεί αμέσως για να μειώσει την ποσότητα λίπους που απορροφάται από τη διατροφή σας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα δείτε αποτελέσματα απώλειας βάρους αμέσως. Η απώλεια βάρους είναι πάντα μια αργή διαδικασία και παρόλο που αυτή η θεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει, το πόσο γρήγορα θα χάσετε τα κιλά θα εξαρτηθεί τελικά από το τι τρώτε και πόσο ασκείστε.

Μπορώ να πάρω αυτό το προϊόν εάν είμαι έγκυος ή θηλάζω;

Δεν πρέπει να αγοράζετε το Xenical χωρίς ιατρική συνταγή στην Ελλάδα ενώ είστε έγκυος ή θηλάζετε. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό εάν αυτό το φάρμακο περνάει στο μητρικό γάλα και θα μπορούσε να είναι επιβλαβές για το μωρό σας, οπότε η καλύτερη επιλογή προς το παρόν είναι να το αποφύγετε εντελώς. Εάν ανησυχείτε για την αύξηση του σωματικού βάρους κατά τη διάρκεια ή μετά την εγκυμοσύνη σας, μιλήστε με το γιατρό, το φαρμακοποιό ή το νοσηλευτή σας. Μπορούν να συστήσουν αλλαγές στον τρόπο ζωής που μπορεί να βοηθήσουν ή να προτείνουν περαιτέρω εξετάσεις, εάν είναι απαραίτητο.

Xenical

Μπορώ να πάρω αυτό το βοήθημα απώλειας βάρους ταυτόχρονα με τη συνήθη φαρμακευτική αγωγή μου;

Εάν λαμβάνετε άλλα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των φυτικών φαρμάκων και των φαρμάκων που χορηγούνται χωρίς ιατρική συνταγή, θα πρέπει να το συζητήσετε με το γιατρό σας κατά την πρώτη σας επίσκεψη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν παίρνετε ήδη κάποιο από τα ακόλουθα φάρμακα:

 • Αντιπηκτικά, επίσης γνωστά ως αντιπηκτικά, όπως η βαρφαρίνη.
 • Τσικλοσπορίνη, που χρησιμοποιείται στη θεραπεία αυτοάνοσων και φλεγμονωδών ασθενειών, όπως για παράδειγμα η αρθρίτιδα και ο λύκος.
 • Άλατα ιωδίου ή λεβοθυροξίνη, που χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις ανεπάρκειας του θυρεοειδούς (υποθυρεοειδισμός).
 • Αμιωδαρόνη, που χρησιμοποιείται για προβλήματα καρδιακού ρυθμού.
 • Φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του HIV
 • φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της κατάθλιψης, των ψυχιατρικών διαταραχών ή του άγχους
 • Φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της επιληψίας
 • Ακαρβόζη, η οποία είναι ένα αντιδιαβητικό φάρμακο.
Θα επηρεάσει αυτό το φάρμακο την αντισύλληψή μου;

Η αγορά του Xenical online στην Ελλάδα συνήθως δεν επηρεάζει την αντισύλληψη, αλλά ορισμένες από τις πιθανές παρενέργειές του μπορεί να επηρεάσουν τα από του στόματος αντισυλληπτικά, όπως το μίνι χάπι ή το συνδυασμένο χάπι. Εάν λαμβάνετε από του στόματος αντισύλληψη, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο χρήσης μιας δεύτερης μεθόδου αντισύλληψης, όπως τα προφυλακτικά, κατά την έναρξη της θεραπείας σας. Μια πιθανή παρενέργεια της ορλιστάτης είναι η διάρροια.

Εάν παρουσιάσετε σοβαρή διάρροια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το αντισυλληπτικό χάπι δεν απορροφάται σωστά από τον οργανισμό σας. Εάν συμβεί αυτό, δεν θα είστε αποτελεσματικά προστατευμένη από την εγκυμοσύνη, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια δεύτερη μέθοδο αντισύλληψης. Εάν παρουσιάσετε σοβαρή διάρροια μετά τη λήψη αυτού του φαρμάκου, θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας το συντομότερο δυνατό, καθώς η θεραπεία αυτή μπορεί να μην είναι κατάλληλη για εσάς.

Πότε δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αυτό το προϊόν;

Το Xenical δεν είναι κατάλληλο για παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν εάν είστε αλλεργικοί στην ορλιστάτη ή σε οποιοδήποτε άλλο από τα συστατικά που αναφέρονται σε αυτό το φάρμακο. Δεν πρέπει να πάρετε αυτό το φάρμακο εάν έχετε :

Xenical

 • Σύνδρομο χρόνιας δυσαπορρόφησης, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απορροφήσετε αρκετά θρεπτικά συστατικά από τη διατροφή σας.
 • Χολόσταση, η οποία είναι μια ηπατική διαταραχή.
 • ΔΜΣ κάτω από 30 (28 εάν έχετε πρόβλημα βάρους).

Ενημερώστε το γιατρό σας κατά την αρχική διαβούλευση εάν έχετε :

 • Νεφρικά προβλήματα
 • επιληψία
 • Διαβήτης

Η ορλιστάτη έχει παρενέργειες;

Όπως όλα τα φάρμακα, έτσι και η ορλιστάτη στο Xenical μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες, αν και δεν παρουσιάζονται σε όλους. Οι περισσότερες από αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες οφείλονται στον τρόπο με τον οποίο αυτή η θεραπεία επηρεάζει το πεπτικό σας σύστημα και συχνά θα διαπιστώσετε ότι είναι ήπιες και εξαφανίζονται καθώς η θεραπεία σας συνεχίζεται. Μπορεί επίσης να εμφανίσετε παρενέργειες μετά την κατανάλωση ενός γεύματος με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Οι πιο συχνές παρενέργειες αυτού του προϊόντος είναι

 • Πονοκέφαλοι
 • Κοιλιακό άλγος ή δυσφορία
 • Επείγουσα ή αυξημένη ανάγκη για κακά
 • Εμετός (που ονομάζεται επίσης μετεωρισμός) με εκκρίσεις
 • Λιπαρή απόρριψη
 • Λιπαρό ή λιπαρό κακάο
 • Υγρό ή ρευστό κακάο
 • Χαμηλό σάκχαρο στο αίμα, ιδίως σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2.
 • Πόνος ή δυσφορία στο ορθό (του πρωκτού)
 • Μαλακά κακά
 • Ακούσια αποβολή κοπράνων ή απώλεια ελέγχου των κινήσεων του εντέρου (ακράτεια κοπράνων)
 • Φούσκωμα
 • Διαταραχές των δοντιών ή των ούλων
 • Αλλαγές ή ανωμαλίες στον εμμηνορροϊκό σας κύκλο (περίοδος)
 • Κόπωση

Για έναν πλήρη κατάλογο των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών, ανατρέξτε στο φύλλο οδηγιών χρήσης που συνοδεύει το φάρμακό σας. Εάν εμφανίσετε αυτές ή οποιεσδήποτε άλλες παρενέργειες κατά τη λήψη αυτού του προϊόντος, μιλήστε με το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Εάν κάποια από τις ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ιδιαίτερα σοβαρή (για παράδειγμα, σοβαρή αλλεργική αντίδραση), θα πρέπει να διακόψετε τη χρήση του και να αναζητήσετε άμεση ιατρική βοήθεια.

Μπορεί το Xenical να μου προκαλέσει δυσκοιλιότητα;

Η δυσκοιλιότητα δεν είναι μια από τις αναφερόμενες παρενέργειες του Xenical, αν και τα πεπτικά προβλήματα είναι συνηθισμένα όταν λαμβάνετε αυτό το φάρμακο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Xenical δεν θα προκαλέσει δυσκοιλιότητα, καθώς ο καθένας αντιδρά στο φάρμακο με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο, αλλά είναι απίθανο να σας συμβεί. Εάν παρουσιάσετε δυσκοιλιότητα μετά τη λήψη αυτού του φαρμάκου, σας συνιστούμε να μιλήσετε με το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για συμβουλές. Θα είναι σε θέση να αξιολογήσουν αν αυτό το φάρμακο για την απώλεια βάρους είναι το καλύτερο για εσάς και να σας βοηθήσουν να πάρετε μια απόφαση σχετικά με τη συνέχιση της θεραπείας σας.

Πρέπει να παίρνω αυτό το φάρμακο σε συγκεκριμένη ώρα;

Θα πρέπει να λαμβάνετε κάθε κάψουλα αμέσως πριν ή μαζί με ένα γεύμα. Εάν ξεχάσετε να πάρετε το φάρμακό σας, μπορείτε να το πάρετε έως και μία ώρα αφού τελειώσετε το φαγητό. Αυτό το φάρμακο λειτουργεί μόνο εάν υπάρχει λίπος στη διατροφή σας, επομένως εάν η διατροφή σας δεν περιέχει λίπος ή εάν παραλείψετε ένα γεύμα, δεν πρέπει να πάρετε μια κάψουλα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατανέμετε την ημερήσια πρόσληψη λίπους ομοιόμορφα στα τρία ημερήσια γεύματά σας.

Πώς μπορεί η ορλιστάτη να με βοηθήσει να χάσω βάρος;

Κάθε κάψουλα του Xenical περιέχει 120 mg ορλιστάτης, ένα φάρμακο για την απώλεια βάρους που δρα εμποδίζοντας το λίπος. Όταν τρώτε ένα γεύμα, η ορλιστάτη εμποδίζει το ένα τρίτο του λίπους της τροφής σας να διασπαστεί από το πεπτικό σας σύστημα. Το άπεπτο λίπος δεν μπορεί να απορροφηθεί από το σώμα σας και στη συνέχεια περνάει με τα κόπρανα. Σε συνδυασμό με μια δίαιτα χαμηλών λιπαρών και τακτική άσκηση, αυτή η θεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρηγορότερα και να επιτύχετε πιο γρήγορα ένα υγιές βάρος.

Xenical

Πρέπει να έχω συγκεκριμένο ΔΜΣ για να πάρω αυτές τις κάψουλες απώλειας βάρους;

Οι κάψουλες Xenical πρέπει γενικά να λαμβάνονται μόνο από άτομα με ΔΜΣ (δείκτη μάζας σώματος) 30 ή περισσότερο. Ο αριθμός αυτός μπορεί να μειωθεί σε 28 εάν έχετε κάποιο πρόβλημα βάρους που θα μπορούσε να ανακουφιστεί με την απώλεια βάρους, για παράδειγμα διαβήτη τύπου 2 ή υψηλή αρτηριακή πίεση. Ακόμη και τότε, ο ΔΜΣ σας δεν είναι ο μόνος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο γιατρός σας θα πρέπει να είναι βέβαιος ότι αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη για εσάς και ότι είστε έτοιμοι να κάνετε τις αλλαγές στον τρόπο ζωής που απαιτούνται για να είναι αποτελεσματική η ορλιστάτη. Αν δεν είστε σίγουροι για τον ΔΜΣ σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον εύχρηστο υπολογιστή για να τον προσδιορίσετε από το ύψος και το βάρος σας.

Μπορώ να πάρω αυτό το προϊόν αν δεν είμαι υπέρβαρος;

Εάν το βάρος σας είναι εντός ενός υγιούς εύρους ΔΜΣ ή χαμηλότερα, δεν θα πρέπει να αγοράσετε το Xenical χωρίς ιατρική συνταγή στην Ελλάδα. Αυτή η θεραπεία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει τα παχύσαρκα άτομα να χάσουν βάρος πιο γρήγορα και να αναπτύξουν καλές διατροφικές συνήθειες και συνήθειες άσκησης για να επιστρέψουν σε ένα υγιές βάρος. Δεν το συνιστούμε σε άτομα που δεν χρειάζεται να χάσουν βάρος για την υγεία τους, ούτε σε όσους έχουν υγιές βάρος και θέλουν να χάσουν βάρος για καθαρά αισθητικούς λόγους.

Χρειάζεται να αλλάξω τη διατροφή μου όταν παίρνω το Xenical για απώλεια βάρους;

Θα πρέπει να ακολουθήσετε μια δίαιτα χαμηλή σε λιπαρά ενώ παίρνετε το Xenical και θα πρέπει να προσπαθήσετε να διασφαλίσετε ότι η πρόσληψη λίπους κατανέμεται όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα στα γεύματά σας. Το Xenical λειτουργεί εμποδίζοντας την απορρόφηση περίπου του ενός τρίτου του λίπους στο φαγητό σας. Επομένως, η κατανάλωση λιπαρών τροφών δεν σημαίνει μόνο ότι καταναλώνετε περισσότερο λίπος, αλλά και ότι το σώμα σας πρέπει να απαλλαγεί από το περιττό λίπος.

Καθώς το περιττό λίπος αποβάλλεται με τα περιττώματα, η κατανάλωση λιπαρών τροφών μπορεί να οδηγήσει σε παρενέργειες όπως λιπαρή έκκριση από τον πρωκτό και λιπαρά περιττώματα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η κατανάλωση λιπαρών τροφών κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορεί όχι μόνο να προκαλέσει παρενέργειες αλλά και να επιβραδύνει την απώλεια βάρους, είναι λογικό να ακολουθήσετε μια δίαιτα χαμηλών λιπαρών.

Μπορώ να πίνω αλκοόλ ενώ παίρνω αυτές τις κάψουλες;

Σας συνιστούμε να αποφεύγετε το αλκοόλ κατά τη λήψη του Xenical αν μπορείτε. Παρόλο που μπορείτε να πίνετε αλκοόλ ενώ παίρνετε αυτό το προϊόν, το αλκοόλ συχνά περιέχει πολλές θερμίδες, περισσότερες από όσες νομίζετε. Όταν πίνετε αλκοόλ, μπορεί να καταλήξετε να προσλαμβάνετε περισσότερες θερμίδες από όσες θέλετε ή χρειάζεστε, γεγονός που αναιρεί τα θετικά αποτελέσματα του συνδυασμού του Xenical και των αλλαγών στον τρόπο ζωής σας.

Χρειάζεται ιατρική συνταγή για το Xenical 120mg στην Ελλάδα;

Χρειάζεστε ιατρική συνταγή για τις κάψουλες Xenical 120mg στην Ελλάδα. Οι επαγγελματίες ιατροί μας μπορούν να σας χορηγήσουν μια συνταγή, εάν θεωρούν ότι αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη για εσάς. Όταν κάνετε κλικ στο “Δείτε την τιμή του Xenical φθηνά Στην κορυφή αυτής της σελίδας θα δείτε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο από μια ομάδα υγειονομικής περίθαλψης, σχεδιασμένο για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τις ιατρικές σας ανάγκες. Ακριβώς όπως και σε μια προσωπική διαβούλευση με τον γιατρό σας, οι γιατροί μας θα αξιολογήσουν τις απαντήσεις σας στις ερωτήσεις τους και θα γράψουν μια συνταγή για τη θεραπεία που θεωρούν ότι είναι η καλύτερη για εσάς. Στη συνέχεια, μπορείτε να πληρώσετε για το φάρμακό σας και θα σας το στείλουν γρήγορα και διακριτικά συσκευασμένο.

Πώς να αποθηκεύσετε αυτό το προϊόν

Αποθηκεύστε αυτό το προϊόν σε δροσερό, ξηρό μέρος, σε θερμοκρασία κάτω των 25 βαθμών C. Διατηρήστε το στην αρχική του συσκευασία για να το προστατεύσετε από το φως και την υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν εάν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην αρχική συσκευασία. Να φυλάσσεται μακριά από τα μάτια και την πρόσβαση των παιδιών.